Monday, October 4

Ops Hot Spot Mandahan

Ekoran daripada berita yang bikin panas!! telah disampaikan oleh Dali dan kejayaan teamlempayun menumpaskan Ungah yang mengamuk di Mandahan, saya yang akhirnya tidak tertahan lagi dengan berita tersebut ditambah pula dengan Bro Rinno mengajak supaya mengempur Mandahan, akhirnya hajat tersebut tercapai bila Ops Hot Spot saya lancarkan ke Mandahan.
Sudah namanya pun "Ops Hot Spot" apa lagi sampai saja di sana hot spot menjadi sasaran kami berdua. Berpandukan pada maklumat dari dali dan teamlempayun, segala peralatan road block diturunkan dua hot spot yang mendatangkan hasil kali ini iaitu highway kayu rebah, hasilnya dua ekor Ungah Juvenile ditumpaskan dan dua sambaran kasar berjaya membengkokkan mata tiga terlepas bila ungah sempat merempit menentang arus....

Bro Rinno menumpaskan Selungkang! toing!!!

Ungah Mandahan pertamaku berjaya disekat pada Ops! kali ni sapa suru bawa Ex5 nda pakai helmet lagi tu, lepas tu nda ada lesen lagi. Yang ni CNR, kasi chan aku pesan suruh bapa dia bawa motor bukan dia...budak-budak tau la ba!!

Yang ni pula bawa Lagenda115cc nda terlepas dia lesen ada tapi nda pakai helmet, yang ni aku terpaksa kompaun. Sebab di spot ni la dua mat rempit berjaya melarikan diri dengan RXZ135nya.

Kesimpulannya "di mana ada kemahuan...di situ ada Highway!"

1 comment:


  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete